Toyota corolla - gyári hifi és valami más...
Frissítve:2005.június 6. 11:32

Elöljáróban:
Ez az oldal azoknak a Corolla tulajoknak készült, akik finoman fogalmazva, nincsenek megelégedve a gyári hifi nyújtotta lehetőségekkel és fejleszteni szeretnék azokat.

Azon olvasóknak, akiknek szentségtörés a gyári ajtókárpit lebontása, gyászolnak 1-2 műanyag bolha eltörésekör, illetve nem mernek elvágni egy gyári kábelköteget, nem ajánlom a lap további böngészését :))


Akinek volt már a kocsijában valamirevaló hifi, annak az autócsere után csak ott motoszkál a fejében,hogy az új szerzeménybe is beépítse a meglévő komponenseket. Az európai autók esetében ez 99%ban nem probléma, a csatlakozók, fejegységek, hangszóró méretek ISO/DIN szabványúak. Maximum némi reszeléssel, finomítással, de üszkve 2-3 nap alatt átemelhető a hifi a régiből az új gépsárkányba.
A régebbi toyoták még csak-csak, de az újabbak nem ez a könnyen emészthető kategória,amint ez hamarosan kiderül... Az európai modelleket két helyen gyártják jelenleg, Angliában és Törökországban, különbség csak az összeszerelés minőségében akad. A gyári hifi véleményem szerint elég harmatosra sikerült, ezért is fogott velem együtt jópár Corolla tulaj ennek lecserélésére. Az oldal pontosan ez miatt készült, ugyanis a tapasztalatok azt mutatják,hogy a toyota kereskedések többségét nem érdekli, ha a tulaj egy kicsit fejlettebb, minőségibb zenét szeretne a kocsijába, nemritkán még a gyári tartozékokkal sincsenek tisztában...

Most pedig kicsit bővebben...
...Gyári fejegységek, hangszórók, cd-tárak
...Utángyártott beépítő keretek  
...USA-ból, Japánból rendelhető fejegységek -
...Barkácsoljunk... (fejegység ki/be, hangszórócsere,design)
...Cdtárak, gyári és kommersz tárak beépíthetősége
...Kábelezés, csatlakozók
...Egyéb spéci cuccok, érdekességek
...NAVi/GPS képek,ötletek, stb
...Corolla beépítések, képekkel  
...Dension MP3 lejátszó beépítés - linkelt oldal Tamas Juhasz - R&D Engineer
...Linkek


- Az oldalt készítette: Neugam Szabolcs - kuf  -  Segítség,rengeteg kép és tapasztalat: zsebo -
- az oldalon található helyesírási, fogalmazási és tartalmi hibákért felelősséget nem vállalunk :) -